Organizzato da

47a edizione 16-20 Gennaio 2026 Quartiere Fieristico di Rimini
chevron_left chevron_right

Cerca

Evento

Artisan Bread for Fitness in a World of Health and Sports

Bakery Arena - Pad. D8

A unique opportunity to deepen the essential role of bread in nutrition, particularly for athletes, thanks to the presence of doctors and industry experts, along with a delegation of bakers from the UIBC.

A cura di Federazione Italiana Panificatori, Panificatori -pasticceri ed affini (FIPPA)

19 gennaio , 15:00 - 16:00

Lingua dell'evento

inglese

Categoria

bakery

Tag

trends

Tipologia

conference

Relatori

Dominique  Anract

Dominique Anract

Executive president of International Union of Bakers and Confectioners (UIBC)

Mario  Papadopoulos

Mario Papadopoulos

Presidente dell'Associazione dei commercianti di dolci di Salonicco

Gerhard  Schenk

Gerhard Schenk

President of German Confectioner Association

José María  Fernández del Vallado

José María Fernández del Vallado

Secretary-General - CEBP (European Confederation of Bakers and Confectioners)

Elisabete  Ferreira

Elisabete Ferreira

Presidente del Richemont Club Portugal

Giancarlo  Ceccolini

Giancarlo Ceccolini

Presidente FIPPA - Federazione Italiana Panificatori e Affini

Angelo  Bianco

Angelo Bianco

Medico specialista in dietologia

Francesco  Schittulli

Francesco Schittulli

Medico specializzato in Chirurgia Generale e in Oncologia

Carmine  Maione

Carmine Maione

Giornalista