Organizzato da

46° salone 18-22 Gennaio 2025 Quartiere Fieristico di Rimini
chevron_left chevron_right

Cerca

Evento

Cultivating sustainability in the coffee chain in Costa Rica

The coffee supply chain involves many actors and each of them can influence the quality of the product in the cup. Climate change is a growing challenge, but the adoption of good environmental practices can help mitigate its impact. Furthermore, there are different methods of processing coffee cherries, each of which affects the final characteristics of the beverage.


A cura di IILA (Organizzazione Internazionale Italo - Latino Americana)

21 gennaio , 12:00 - 12:30

Lingua dell'evento

spagnolo

Traduzione in simultanea disponibile

Inglese

Tag

sustainability

Tipologia

talk

Relatori

Naomi Costantini

Naomi Costantini

Segreteria Socio-Economica - IILA

Massimo Battaglia

Massimo Battaglia

Research Leader - Accademia del Caffè Espresso

David  Ortiz

David Ortiz

Vice Direttore della Promozione - Istituto del Caffè della Costa Rica (ICAFE)